Att vara i nuet och vikten av att umgås

Lördag förmiddag och solen tränger sig fram mellan molnen. En fin morgon med så mycket ömhet och kärlek ❤️

Som sagt så skall jag åka iväg snart med min dotter och göra kreativa saker gemensamt. Tänk så mysigt att få umgås med sin dotter och göra saker tillsammans. Jag värdesätter denna tid med att umgås med mina “barn” som nu är myndiga personer, men kommer alltid vara mina barn i mitt hjärta! ❤️

Det är så lätt att vi är någon annanstans än i nuet. Oftast fladdrar säkert tankarna iväg både i nuet och framtiden. I nuet om att vara här och nu och njuta av stunden, men också i nuet i vardagen om att laga kvällsmaten, fixa hemma, när jag kommer hem… ja Ni vet, vardagen ruljans även när det gäller helger.

När jag jobbade inom akutsjukvården så såg jag en hel del som gjorde att jag tog verkligen tillvara på nuet, att verkligen ägna sig helt och fullt i precis det jag gör med all mitt fokus och mitt närvarande och alla dess känslor.

Saker och ting kan faktiskt hända, trots att vi alla önskar att inget händer.

Som den högkänslig person jag är, så rycks jag oftast med i det människor skriver, säger och/ eller deras närvaro i det fysiska tillvaron. Jag mår illa, blir illa berörd, känner sorg, gråter ibland, skrattar ibland, vill krama om, känner glädje och jag bryr mig verkligen in i minsta detalj, oavsett om jag känner människorna/ djuren eller ej.

Så av en anledning så läste jag på en FB vän och tillika IG vän konto om att personen hade fått en fin hemsida. Personen ifråga bad om att vi besökare fick gärna gå in på hemsidan som precis hade blivit klar. Jag gillade verkligen hemsida, för jag kände direkt en ärlighet, en omsorg och en genuin äkthet i hemsidan och vad personen hade skrivit.

Så av en anledning kom mitt fokus på personens hemsidan- botten, alltså längst ner på hemsidan så fanns där en bild och en text. Mitt intuitiva känsla gav mig en sådan vilja att gå vidare och läsa vad detta betydde. Så jag klickade mig vidare och kom då på denna hemsida (se nedan)

En hemsida som berörde mig så djupt, så själsligt att jag blev berörd där och då och det har följt mig sedan dess.

Varje ord som har skrivits på denna hemsidan går rakt in i mitt hjärta och jag kände direkt att jag vill köpa en  reflexängel. Nu kan jag inte köpa detta då jag inte bor i Stockholm, men jag hoppas innerligt att de säljs snart över webbshop eller liknande.

Vill du ta dig tid och läsa denna hemsida? Gå då in här Ebbas Änglar

Vill du hjälpa? Gå då in här Ebbas Änglar- Vill du hjälpa

När du har läst på sidorna “Tankar och Minnen” så kan du förstå mer om hur viktigt det är att ta vara på livet och hur plötslig saker kan ske utan att vi ens kan råda över detta.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag ❤️ Dök plötsligt upp i huvudet.

 

Var rädd om varandra och tala om hur mycket Andra betyder för Er ❤️

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.