Att Ge

Vi kan alla ge till oss själva och till andra i olika former.

I fysisk mening så kan vi Ge genom att räcka någon din hand eller din arm som stöd eller hjälp att komma upp, men också genom att se någon genom att ta någons hand och hålla den i en stunds närvaro. Vi kan också Ge genom att beröra någon med din hand. Även att Ge utav sig själv kan vara att göra något för någon som att hämta något, gå fysiskt och kroppsligt röra dig för att Ge någon något som önskans på avstånd från denna någon ( någon kan vara en människa eller djur som katt och hund eller något annat djur)

Sedan kan vi Ge genom icke fysisk sätt och då menar jag att Ge utav sig själv genom att Ge ifrån sig själv genom att rikta sina armar och/eller händer likt gester utan att vidröra någon. Vi kan i oss själva känna att vi Ger någon genom att känna att vi skickar någon ömhet, kärlek, bryr sig om, lyssnar på, stöttar och/ eller vägleder. Denna känsla av att Ge kan upplevas som att du tar av dig själv och Ger till någon annan.

Sedan kan vi Ge utan att ta av oss själva utan genom att stanna kvar i din egna energi och inte släppa ifrån dig din kraft, utan likt andas lätt ut likt ett vanligt andetag till någon.

Känn på skillnaden som när du andas lugnt och fint, det kräver ingen ansträngning av dig. Det gör du ofta, liksom jag andas flera gånger per minut utan att tänka på detta.

Sedan tänker du på när du andas när du är ansträngd, kanske har sprungit fort,  eller gjort något som krävt din ansträngning, då blir andetagen mera krävande och du känner hur du får jobba mera för att kunna gå tillbaka till den normala andningen. Den här andningen som krävt något av dig kräver också arbete från din kropp, andningsmuskulaturen, diafragman, eventuellt axlarna och / eller magmusklerna. Så här vid ansträngning så går det åt mer energier till annat än till att bara andas.

Så när du och/ eller jag säger att Jag Ger utan att kräva något tillbaka. Självklart säger jag också att så gör vi oftast, men är vi medvetna om Hur vi Ger?

Så när du ger vad då medveten om hur du ger till andra, för det räcker gått och väl med att “andas” ut ditt givande av dig.

Naturen ger också, men offrar sig själv aldrig genom att tappa kraft i sitt egna varande.

Du är värd din egna omsorg, din egna kärlek och ingen kräver att du skall ge så att du själv mister en del av din egna kraft ❤️

Ge i massor men gör det med lätthet 🙋‍♀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.